Reklam Verin

Site Haritası

     

 
Yeni Chevrolet Aveo Hatcback Türkiye'de
Haber Tarihi:    Bu haber 7038 kere okundu

Yeni Chevrolet Aveo Hatchback, çevikliği ve başarılı yol tutuş performansından dolayı özellikle şehir trafiğinde kullanım için ve aynı zamanda yüksek donanım, konfor ve güvenlik özellikleri ile de tercih edilmektedir.

Gövde renginde ön tampon ve ortasında gururla duran büyük Chevrolet logosu, geniş ön ızgara Chevrolet'nin yeni tasarım dilini yansıtıyor. Dinamik detaylar arasında geniş, kıvrımlı parlak camlı farlar ve çamurlukların alt kısmından spot şeklinde çıkan sis farları dış tasarımın gösterişliliğini ortaya koyuyor. Motor kapağının üzerinde radyatör ızgarası hattına kadar uzanan göz alıcı çizgiler sportif görünümü vurgular.

Gövdenin göze çarpan yan hatları ve önden arka kapıya uzanan dinamik yan çizgileri dış tasarımda göze çarpan detayladır. Keskin çamurluk ve parlak cam yuvaları olan yuvarlak stop lambaları aracın arkasını kaplar.

İç mekan kendini aynı zamanda davetkar ve modern şekilde sunar. Gösterge paneli üzerinde krom çerçeveli kontrol göstergeleri ve havalandırmalar, on konsola entegre müzik sistemi ve kolay çalıştırılabilen klimasıyla iç tasarım kendisini ön plana çıkarır. Gösterge panelinin ve ön konsolun pürüzsüz plastik yüzeyleri ve kapı panelinin üst kısmına kalitenin bir göstergesidir.

Yeni Aveo’nun boyutları büyüdü ve bir önceki modelden dört santimetre daha uzun.

  Aveo Hatchback
Boy (m) 3.92
En (m) 1.68
Yükseklik (m) 1.51
Dingil mesafesi (m) 2.48
Bagaj hacmi (L) 220 - 980


Aveo’da iki yeni benzinli motor seçeneği vardır: 84 beygirlik yeni 1.2 litre ve 98 beygir’e ulaşan 1.4 litre motor seçenekleri. 1.4 litre benzinli motorda otomatik vites opsiyonel olarak sunulmaktadır.

Her iki motor da yakıt tüketimi konusunda çok başarılıdır ve sınıfının en düşük yakıt tüketimine sahip motorlarıdır. Artırılmış beygir gücüne rağmen, her iki motor da MVEG yakıt verim kıyaslamasında yaklaşık %10 bir önceki modele göre daha az yakar.







      Diğer Haberler

Çalıntı ciple İstanbul turu!
Işıltısıyla göz kamaştırıyor
Ferrari'ye binmek 2 bin 500 avro
BMW den Sauber F1 pilotları ile tanışma fırsatı
Mitsubishi Colt güvenliğine ADAC onayı
Castrol Ford Team Türkiye 2008 sezonunda uluslararası arenada olacak
Porsche Cayenne Ağustosta Türkiyede
Toyota, iki yeni modelini Cenevre Motor Show'da tanıttı!
Ekonomik ve çevreci Daihatsu TeriosEco
Audi'den yeni bir dijital deneyim: benimaudim.com


 

İmplant  |  Webstats | SiteMap XML | İmplant  |  SEO  | Kombi | Saç Ekimi| | Gazeteler | Böcek İlaçlama