Reklam Verin

Site Haritası

     

 
Vodafone'dan iddialı ve cesaretli bir kampanya
Haber Tarihi:    Bu haber 9918 kere okundu

Vodafone,Türkiye'de sektöre damgasını vuracak yeni bir uygulama başlatıyor. "Memnun Kalmazsanız Paranız İade" sloganı ile başlatılan kampanya kapsamında, numarasını ilk kez Vodafone'un "Faturalı hattı"na taşıyan aboneler, hizmetlerden bir ay boyunca ücretsiz deneme niteliğinde faydalanabilecekler.

Kampanya'nın tanıtımı için düzenlenen basın toplantısı için düzenlenen basın toplantısına, Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkanı Serpil Timuray,Vodafone Türkiye Servis kalite güvencesi ve şebeke Operasyonlarından sorumlu Bölüm Başkanı Wolfgang Wemhoff ile birlikte Vodofone'un remlamlarında rol alan oyuncu Şafak Sezer katıldılar.

Toplantıda konuşan Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkanı Serpil Timuray,Vodafone olarak, yine Türkiye'de bir ilke imza attıklarını belirterek, teknik alt yapı için 2 milyar liralık bir yatırım yaptıklarını açıkladı.Timuray, kampanyayı, alt yapıya duydukları güven ve 16.1 milyon memnun abone müşterinden aldıkları cesaretle başladıklarını söyledi.

Vodafone Türkiye Servis kalite güvencesi ve şebeke Operasyonlarından sorumlu Bölüm Başkanı Wolfgang Wemhoff'da yaptığı konuşmada yeni yatırımlar ile ilgili teknik bilgiler verdi. Wemhoff,Türkiye'de şebekeleri izlemek ve müşteri deneyimini ölçmek için, 20 farklı servisle, günde 100 bin otomatik test yapan 40 saha takımı kurduklarını açıkladı.

Vodafone'un "Memnun Kalmazsanız Paranız İade" sloganı ile başlayan kampanyanın tanıtım toplantısı sonunda, Serpil Timuray gazetecilerin sorularını cevapladı. Timuray "Vodafone'un çekim kalitesine ve alt yapısına gvendiğin" söyleyerek,kendileri için önemli olanın müşteri memnuniyeti olduğunu belirtti.

Kampanya kapsamında çekilen "Vodafone çekiyor mu? çekmiyor mu? Selim İspat Peşinde" reklam kampanyasının filmleri televizyonlarda yayınlanmaya başladı. Filmlerde ünlü oyuncu Şafak Sezer'in canlandırdığı reklam karakteki Selim Türkiye'nin dört bir yanını dolaşıyor ve kapsama gücünü denişyor.Selim'in yaptığı tüm denemelerden vodafone başarılı sonuçlar alıyor.

Kaynak: TGRT Haber







      Diğer Haberler



 

İmplant  |  Webstats | SiteMap XML | İmplant  |  SEO  | Kombi | Saç Ekimi| | Gazeteler | Böcek İlaçlama